www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σουφλέ με τυρί ζαμπόν και μπέικον


Υλικά

  • 1 μεγάλο πακέτο ψωμί του τόστ
  • 3 κουτιά κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. μπέικον
  • 150 γρ. ζαμπόν
  • Διάφορα τυριά σε φέτες
  • Βούτυρο γάλακτος



Ετοιμασία

  1. Αλείφουμε με το βούτυρο ένα βαθύ πυρέξ.
  2. Κόβουμε τα σκληρά μέρη του ψωμιού, βάζουμε μια στρώση στο ταψί και ραντίζουμε με την κρέμα γάλακτος.
  3. Από πάνω βάζουμε μια στρώση ζαμπόν, τυρί και μπέικον και πάλι ψωμί.
  4. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
  5. Στο τέλος καλύπτουμε με κρέμα γάλακτος, βάζουμε το πυρέξ στο ψυγείο (για να τραβήξει το ψωμί).
  6. Ψήνουμε στους 200°C μέχρι να ροδίσει και σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: ο Χρήστος Ελευθερίου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (9)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.