www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λαβράκι κρασάτο


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι.
  2. Το πασπαλίζουμε μέσα και έξω με αλάτι, το βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τοποθετούμε γύρω-γύρω τα κρεμμύδια, το καρότο και το σέλινο.
  3. Ρίχνουμε το κρασί, πασπαλίζουμε με θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο λιωμένο βούτυρο.
  4. Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο και με ένα κουτάλι περιχύνουμε αρκετές φορές το ψάρι με την σάλτσα του.
  5. Μόλις το ψάρι γίνει, το γαρνίρουμε με τον μαϊντανό και τις φέτες λεμονιού και σερβίρουμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.