Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόσουπα με άνηθο
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης.
- Μόλις γίνει το κοτόπουλο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το ρύζι.
- Λίγο πριν να γίνει το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο και το λεμόνι.
Τη συνταγή συνιστά: η Λίνα Ζαζά
|
|