www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπακαλιάρος λεμονάτος


Υλικά




Προετοιμασία

Βάζουμε από το βράδυ τον μπακαλιάρο στο νερό να ξαλμυρίσει.
Το πρωί αλλάζουμε άλλες 2-3 φορές το νερό.

Ετοιμασία

  1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια.
  2. Προσθέτουμε 2-3 ποτήρια νερό και μόλις το φαγητό πάρει βράση ρίχνουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά περίπου.
  3. Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο, τον κόβουμε σε κομμάτια και τον βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσει για 25 λεπτά περίπου (χωρίς να σκεπάσουμε την κατσαρόλα).
  4. Λιώνουμε σε λίγο χλιαρό νερό το αλεύρι, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και λίγο ζουμάκι από το φαγητό μας, το ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα και μόλις πάρει μια βράση σερβίρουμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.