www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γαλοπούλα με κιμά


Υλικά

  • 1 γαλοπούλα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. κιμά
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1/4 της κούπα αμύγδαλα
  • 400 γρ. κάστανα σε κομματάκια
  • 1/2 κούπα ρύζι
  • Λίγες ξανθές σταφίδες
  • Λίγο κουκουνάρι
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ
  • Χυμό λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε την γαλοπούλα καλά και την μισοβράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Ζεματάμε τα εντόσθια και τα ψιλοκόβουμε.
  3. Βάζουμε το κρεμμύδι με λίγο νερό σε ένα τηγάνι να βράσει και όταν εξατμισθεί το νερό προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο.
  4. Οταν πάρει χρώμα το κρεμμύδι ρίχνουμε πρώτα τον κιμά και μετά τα εντόσθια και μόλις τσιγαριστούν και αυτά τα σβήνουμε με το κονιάκ.
  5. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και 2 κούπες περίπου από το νερό που βράσαμε την γαλοπούλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφήσουν όλο το νερό.
  6. Γεμίζουμε την γαλοπούλα, την ράβουμε, την αλείφουμε με λεμόνι, την αλατοπιπερώνουμε, την βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.