www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γιουβέτσι με κάστανα


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό ψαχνό κρέας κομμένο σε κομματάκια(μοσχάρι και χοιρινό)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 1/2 κουταλιές βούτυρο
  • 1/2 κιλό κριθαράκι
  • 800 γρ. κάστανα
  • Μπαχάρι
  • Κύμινο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε.
  2. Αναμειγνύουμε το κρέας, τα κάστανα, το κρεμμύδι, το μπαχάρι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα πήλινο σκεύος.
  3. Βάζουμε ένα ταψί πάνω από το πήλινο σκεύος, αναποδογυρίζουμε προσεκτικά ώστε να μην φύγουν τα υλικά (το ταψί να είναι μεγαλύτερο) και τοποθετούμε ένα βάρος πάνω από το πήλινο σκεύος.
  4. Ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό στο ταψί και ψήνουμε το φαγητό μας στους 250°C για 2 1/2 ώρες (αν χρειάζεται προσθέτουμε και άλλο ζεστό νερό).
  5. Σοτάρουμε με το βούτυρο το κριθαράκι, το ρίχνουμε στο ταψί, προσθέτουμε αλάτι και ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να ψηθεί μέχρι να γίνει το κριθαράκι.
  6. Οταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, αφαιρούμε το πήλινο σκεύος και σερβίρουμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.