Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σπαγγέτι με ελιές
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Στη συνέχεια, σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μαζί με τις ελιές για 3-4 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το Pumaro, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό (ή τον βασιλικό), ρίχνουμε 1/2 κούπα νερό και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει για 6-7 λεπτά περίπου.
Τη συνταγή συνιστά: η Ειρήνη
|
|