Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ξιφίας με μανιτάρια
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το αλάτι, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα περίπου.
- Βάζουμε τις φέτες του ψαριού πάνω από τα μανιτάρια, διαλύουμε λίγο αλεύρι σε νερό, το προσθέτουμε στο τηγάνι, ρίχνουμε τις δάφνες, το αλάτι και το κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20-30 λεπτά ακόμη.
Τη συνταγή συνιστά: η Aλίκη Βλάση
|
|