www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρεμμυδόπιτα


Υλικά

  • 1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια (μόνο το πράσινο μέρος)
  • 1/2 κιλό σιμιγδάλι χοντρό ή καλαμποκάλευρο
  • Λίγο τυρί φέτα τριμμένο (προαιρετικά)
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Νερό όσο πάρει



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τα κρεμμυδάκια καλά, τα χοντροκόβουμε και τα βάζουμε σε μία λεκάνη.
  2. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι (ή το καλαμποκάλευρο), αλάτι και νερό όσο πάρει (ώστε το μίγμα να μη τρέχει) και ανακατεύουμε.
  3. Λαδώνουμε ένα ταψί καλά και ρίχνουμε το μίγμα μας, (πασπαλίζουμε αν θέλουμε με το τυρί)και ψήνουμε την πίτα μας σε δυνατό φούρνο για 15 λεπτά. (ΠΡΟΣΟΧΗ! η πίτα πρέπει να έχει πάχος στο ταψί από 3-5 εκατοστά)

Τη συνταγή συνιστά: μία φίλη μου μένει σε Αραβική χώρα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.