Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. (Φροντίζουμε να είναι αρκετά.)
- Προσθέτουμε τη μπύρα, το δαφνόφυλλο, τα μοσχοκάρφια και τις σταφίδες (αν θέλουμε
τις μουσκεύουμε προηγουμένως σε λίγο κονιάκ.)
- Τοποθετούμε το φαγητό σε πυρέξ και το ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο (180° C, αν έχετε
υπομονή 160° C)έως μέχρι να λειώσουν το κρέας και τα κρεμμύδια.
- Πρέπει να κάνει από πάνω κρούστα.
Συνδυάζεται θαυμάσια με πατάτες ψητές με μουστάρδα ή με ρύζι μπασμάτι.
Τη συνταγή συνιστά: η Χαρούλα
|
|