www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κινέζικα λαχανικά


Υλικά

  • 4 κουταλιές καλαμποκέλαιο
  • Πιπερόριζα (τζίντζερ) φρέσκια ή σε σκόνη
  • 1 καρότο
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 3 πιπεριές (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη)
  • 100 γρ. φασολάκια
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 100 γρ. λάχανο κινέζικο
  • Μερικές φούντες μπρόκολο χωρίς κοτσάνι
  • Λίγα λαχανάκια
  • 4 κουταλιές σόγια σος



Ετοιμασία

  1. Σοτάρουμε ελαφρά τα λαχανικά, κομμένα σε μακρόστενες λωρίδες, μέσα σε τηγάνι (γουόκ), σε δυνατή φωτιά, ώστε να γίνουν τραγανά απ' έξω και να κρατήσουν τους χυμούς τους μέσα και τα χρώματά τους. (Τα ρίχνουμε στο γουόκ με τη σειρά που αναγράφονται, με πρώτο το καρότο που χρειάζεται περισσότερο ψήσιμο.)
  2. Στο τέλος ρίχνουμε τη σόγια σος και τη σκόνη τζίντζερ. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου αλάτι γιατί η σόγια σος είναι αρκετά αρμυρή. (Αν χρησιμοποιήσουμε τζίντζερ φρέσκο το βάζουμε από την αρχή μαζί με το καρότο να σοταριστεί, ενώ τη σκόνη τη βάζουμε στο τέλος.)

Τη συνταγή συνιστά: Ο Ανδρέας Γάβρης

Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.