Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας
Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 ποτηράκι κρασί (προαιρετικά)
- 1/2 ποτήρι λάδι
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τοματοπελτέ
- 1 κουτί έτοιμο πουρέ
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε το κρέας ένα τέταρτο περίπου για να μαλακώσει.
- Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ και το κρέας, στη συνέχεια το κρασί, το αλάτι, τη ρίγανη, το πιπέρι και ανακατεύουμε για λίγο.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό (ζεστό) και το αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα περίπου.
(Για τον πουρέ οι οδηγίες αναγράφονται στο κουτί.)
Τη συνταγή συνιστά: Ο Λιχούδης Μασαμπούκας
|
|