www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ πατάτας


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 ποτηράκι κρασί (προαιρετικά)
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τοματοπελτέ
  • 1 κουτί έτοιμο πουρέ



Ετοιμασία

  1. Βράζουμε το κρέας ένα τέταρτο περίπου για να μαλακώσει.
  2. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ και το κρέας, στη συνέχεια το κρασί, το αλάτι, τη ρίγανη, το πιπέρι και ανακατεύουμε για λίγο.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό (ζεστό) και το αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα περίπου. (Για τον πουρέ οι οδηγίες αναγράφονται στο κουτί.)

Τη συνταγή συνιστά: Ο Λιχούδης Μασαμπούκας

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.