www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Παστιτσάδα με μαύρο κρασί


Υλικά

  • 1/2 κιλό μακαρόνια χοντρά
  • 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 κιλό μπούτι μοσχαρίσιο κομμένο σε 5 μερίδες
  • 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 ποτηράκι μαύρο κρασί
  • 250 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • Μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Τρυπάμε το κρέας και βάζουμε μέσα το σκόρδο, το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε στο βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα' αφήνουμε να πάρουν χρώμα και τα σβήνουμε με το κρασί.
  3. Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ και ανάλογο νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει.
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια (ολόκληρα), τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι.
  5. Βγάζουμε το κρέας με λίγη σάλτσα σε μία πιατέλα και στην υπόλοιπη σάλτσα ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
  6. Σερβίρουμε τα μακαρόνια αμέσως.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.