www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κοτόπιτα με παρμεζάνα της Εύας


Υλικά

  • 1/2 κοτόπουλο βρασμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά σέλινο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές μανιτάρια σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 αυγά
  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα
  • 4 φύλλα χωριάτικα
  • Λίγο σουσάμι
  • Λίγο βούτυρο



Ετοιμασία

  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το μπέικον, προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κοτόπουλο, σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το σέλινο και το καρότο.
  2. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ μέτριου μεγέθους, στρώνουμε τα δύο φύλλα και ρίχνουμε την γέμιση.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτουμε πάνω από την γέμιση.
  4. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, στρώνουμε τα άλλα δύο φύλλα, βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
  5. Ανοίγουμε τρύπες με ένα πιρούνι και ψήνουμε την πίτα μας στους 150° C για 50 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδίσει).

Τη συνταγή συνιστά: η Εύα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.