www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φρέσκος σολομός με μαρινάτα λατίνα.


Υλικά

  • 400 γρ πολύ φρέσκο σολομό κομμένο σε φιλέτο (καθαρισμένο από την πέτσα τα κόκαλα και το ορατό λίπος)
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
  • 1/2 κούπα χυμός λεμονιού
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 αγγούρι
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι άνηθο



Προετοιμασία

  1. Κόβουμε το σολομό σε κύβους του 1 εκ.
  2. Αφήνουμε το σολομό να μαριναριστεί μέσα στο λεμόνι με το αλάτι και την πιπεριά (το site προτείνει 5 λεπτά η πείρα μου έδειξε ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 2-3 ώρες και πάλι στους ελληνικούς ουρανίσκους φαντάζει ωμός).

Ετοιμασία

  1. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε πολύ την πιπεριά.
  2. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι.
  3. Πριν σερβίρουμε, κόβουμε το αγγούρι στα τέσσερα κατά μήκος, αφαιρούμε τους σπόρους, το ψιλοκόβουμε και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το σολομό.
Την συνταγή έχει μεταφράσει η Τίνα από το www.savourez-le-saumon.com


Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.