Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πίτα με κιμά
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Απλώνουμε το φύλλο σε ένα ταψάκι.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε την ντομάτα, τον χυμό ντομάτας, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο νερό, αφήνουμε τα υλικά μας να βράσουν και όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε πάνω από το φύλλο.
- Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ, σκεπάζουμε τον κιμά και ψήνουμε την πίτα μας στους 250° C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Τη συνταγή συνιστά: ένας φίλος δεν μας λέει το όνομά του.
|
|