www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Βίδες με τόνο


Υλικά

  • 500 γρ. βίδες
  • 200 γρ. τόνο σε κονσέρβα
  • 100 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια μαζί με τον τόνο, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λεμόνι και τα αφήνουμε να κρυώσουν (για να μην μυρίσει το ψάρι όταν αναμιχθεί με τα ζεστά ζυμαρικά).
  2. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τις βίδες al dente και τις σουρώνουμε. (ΔΕΝ βουτυρώνουμε τα ζυμαρικά).
  3. Ρίχνουμε στις βίδες το μίγμα του τόνου, ανακατεύουμε και αφήνουμε να "δέσει" λίγο πριν το σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: η IRIS

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.