www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χαψοπούλια (κεφτέδες με αντσούγιες) του Σωκράτη


Υλικά

  • 1 ποτήρι καλαμποκίσιο αλεύρι
  • 1/2 ποτήρι αλεύρι άσπρο
  • 1 δεματάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 15 αντσούγιες μυρωδάτες
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι
  • 1 αυγό
  • Μαϊντανός



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τις αντσούγιες με ξύδι, τις ξεκοκαλίζουμε και τις κόβουμε κομματάκια.
  2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια με τον μαϊντανό, το αυγό και προσθέτουμε το λάδι.
  3. Τα ανακατεύουμε με τις αντσούγιες κάνοντας έναν χυλό, λίγο σφιχτό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, κουταλιά-κουταλιά σαν λαγγίτες.
Οπως και τα Κιντέατα, και αυτή η συνταγή είναι από την Ποντιακή κουζίνα.


Τη συνταγή συνιστά: ο Σωκράτης Σάρδης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.