Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χοιρινό λεμονάτο της Μαρίας
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το κρέας σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Το βάζουμε να βράσει σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και το ξαφρίζουμε.
- Βάζουμε στη χύτρα λίγο λάδι, κόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε λίγο να
τσιγαριστεί.
- Προσθέτουμε τα κομματάκια του κρέατος και σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το αλάτι, την ρίγανη και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε τις πατάτες αφού τις έχουμε κόψει.
- Ρίχνουμε νερό ίσα-ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
- Στύβουμε τα 2 λεμόνια, προσθέτουμε μια κουταλιά κορν-φλάουερ, ζωμό από το
φαγητό που έχει βράσει, ανακατεύουμε το μίγμα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία
|
|