www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό λεμονάτο της Μαρίας


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το κρέας σε πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Το βάζουμε να βράσει σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και το ξαφρίζουμε.
  3. Βάζουμε στη χύτρα λίγο λάδι, κόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί.
  4. Προσθέτουμε τα κομματάκια του κρέατος και σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε το αλάτι, την ρίγανη και το πιπέρι.
  6. Προσθέτουμε τις πατάτες αφού τις έχουμε κόψει.
  7. Ρίχνουμε νερό ίσα-ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
  8. Στύβουμε τα 2 λεμόνια, προσθέτουμε μια κουταλιά κορν-φλάουερ, ζωμό από το φαγητό που έχει βράσει, ανακατεύουμε το μίγμα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
  9. Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (12)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.