www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ρεβυθοκεφτέδες της Εύας


Υλικά

  • 250 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 5 κουταλιές μαϊντανό
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και στυμμένο
  • 1 κουταλάκι κίμινο
  • 5 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Για την σως γιαουρτιού:
    • 1 γιαούρτι
    • 1 κουταλάκι μαϊντανό
    • 1/2 κουταλάκι σκόρδο
    • 1 κουταλιά μαγιονέζα



Προετοιμασία

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια όλη νύχτα.

Ετοιμασία

  1. Περνάμε τα ρεβίθια από το μίξερ ώστε να χονδροτριφτούν.
  2. Ανακατεύουμε τα ρεβίθια με τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε καλά και τηγανίζουμε τους ρεβιθοκεφτέδες σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν!
  3. Ανακατεύουμε τα υλικά για την σως γιαουρτιού και σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: η Evak

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.