Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Στρούντελ αλμυρό
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
- Μπέικον κομμένο
- 150 γρ. όποιο κίτρινο τυρί σας αρέσει τριμμένο
- 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1-2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες (κονσέρβα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 αυγό για το άλειμμα
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον με το βούτυρο.
- Τα βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά, την πιπεριά, το αλατοπίπερο και την μουστάρδα.
- Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
- Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας σε αλευρωμένη επιφάνεια, βάζουμε τη γέμιση
και το τυλίγουμε σε ρολό.
- Αλείφουμε με το αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
μέχρι να ροδίσει.
Τη συνταγή συνιστά: η Ντίνα Κ.
|
|