Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τααλιατέλες με καβούρι
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλλες
- 1 πακέτο καβούρι imitation σε ίνες
- 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 2 κουταλιές lurepack βούτυρο
- 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
- 1/2 ποτήρι γάλα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρέσκο
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο για 15 λεπτά.
- Ρίχνουμε και το καβούρι και τα αφήνουμε να σοταριστούν μέχρι να μαλακώσουν (για άλλα 15 λεπτά περίπου) και τα σβήνουμε με το κρασί.
- Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και αφήνουμε να
πήξει η σάλτσα.
- Βράζουμε τις ταλιατέλλες σε κατσαρόλα και μόλις γίνουν αλ ντέντε τις στραγγίζουμε καλά, ρίχνουμε την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρεται ζεστό.
Τη συνταγή συνιστά: η EvaK
|
|