www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο με αρακά, καλαμπόκι και σάλτσα


Υλικά

  • 4 μοσχαρίσια φιλέτα
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1 1/2 κουταλιά βούτυρο
  • Φυλλαράκια δενδρολίβανου
  • 5 κουταλιές αρακά
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
  • 4 κουταλιές καλαμπόκι
  • 1 κύβο κρέατος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Προετοιμασία

Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι, τα περιχύνουμε με το λάδι, το δενδρολίβανο και το πιπέρι και τα αφήνουμε για μία ώρα περίπου.

Ετοιμασία

  1. Σοτάρουμε για μερικά λεπτά τον αρακά στο βούτυρο, προσθέτουμε νερό ώστε ίσα-ίσα να σκεπαστεί ο αρακάς και μόλις πάρει μια-δυο βράσεις, ρίχνουμε την πιπεριά και τον κύβο κρέατος και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.
  2. Λίγο πριν γίνει ο αρακάς προσθέτουμε το καλαμπόκι.
  3. Στραγγίζουμε τα φιλέτα από την μαρινάτα και τα ψήνουμε στο γκριλ για μερικά λεπτά και από τις δύο πλευρές.
  4. Σερβίρουμε τα φιλέτα με τα λαχανικά μας και τηγανητές πατάτες ή πατάτες ογκρατέν με σάλτσα νιβερνέζ ή σάλτσα με μαγιονέζα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.