www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κατσικάκι με φρέσκα κρεμμυδάκια


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό κατσίκι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 1/2 κούπα ρύζι
  • 150-200 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
  • Ανηθο
  • Δυόσμο
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμυδάκια, τα κόβουμε σε μήκος 3 εκ. περίπου, τα αχνίζουμε με λίγο βούτυρο και προσθέτουμε τον άνηθο, τον δυόσμο και αλάτι.
  2. Μόλις είναι έτοιμα τα κρεμμυδάκια τα αδειάζουμε σε ένα ταψί, βάζουμε από πάνω το κρέας αφού πρώτα το αλατοπιπερώσουμε και βάζουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C μέχρι να ψηθεί το κρέας και από τις δύο πλευρές.
  3. Βγάζουμε το κρέας από το ταψί, προσθέτουμε 3 κούπες νερό, το ρύζι και τις σταφίδες (τα έχουμε πλύνει), βάζουμε από πάνω το κρέας και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να γίνει το ρύζι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.