www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σαρδέλες γεμιστές με ελιά και φρέσκα μυρωδικά


Υλικά




Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και μετά κάνουμε μια τομή κατά μήκος της κοιλιάς, από την ουρά μέχρι το κεφάλι. Τραβάμε το κόκαλο και τις απλώνουμε ανοιχτές σε μια λαδόκολλα.
  2. Χτυπάμε μαζί το ξίδι και το λάδι και αλείφουμε το εσωτερικό των σαρδέλων. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε για λίγο να μαριναριστούν.
  3. Σ’ ένα μικρό τηγάνι σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά το κοκκάρι και το σκόρδο. Οταν σοταριστούν, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και αναμειγνύουμε με την ελιά και τα φρέσκα μυρωδικά. Με τον πολτό αυτόν γεμίζουμε την κοιλιά των σαρδέλων και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
  4. Τις ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 2’-3’ από κάθε πλευρά.

Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.