Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Βιεννέζικο σνίτσελ
Υλικά
- 8 φέτες σνίτσελ (χοιρινά) πολύ καλά χτυπημένες
- Λίγο μουστάρδα
- Δύο αυγά
- Αλεύρι
- Γαλέτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα αλείφουμε με λίγη μουστάρδα, τα περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την γαλέτα.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για πολύ λίγο και τα σερβίρουμε ζεστά με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.
Τη συνταγή συνιστά: η Μπεατρίς
|
|