Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ντομάτες γεμιστές
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τις ντομάτες και τις ανοίγουμε στο πάνω μέρος.
- Με ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό, το ψιλοκόβουμε και το κρατάμε.
- Ανακατεύουμε το ρύζι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, λίγο από το λάδι, το μαϊντανό, τη φέτα, τον πολτό της ντομάτας, το αλάτι και πιπέρι.
- Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μίγμα και τις σκεπάζουμε με τις φέτες που έχουμε κόψει.
- Τις βάζουμε στο ταψί, τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και τον ντοματοχυμό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 1/2 ώρα.
Τη συνταγή συνιστά: η ΔΡΟΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
|
|