www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρεμμυδόπιτα


Υλικά

  • 6 φέτες μπέικον άπαχο
  • 7 μέτρια κρεμμύδια
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα τυρί ρεγκάτο ή άλλο τυρί της προτίμησής σας
  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι
  • Φύλλο χωριάτικο



Ετοιμασία

  1. Τσιγαρίζουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας για να μην κολλήσουν.
  2. Οταν τσιγαριστούν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσουν προσθέτουμε χτυπημένα τα αυγά με την κρέμα (ή το γάλα) και το τυρί.
  3. Στρώνουμε τα φύλλα στο ταψί, ρίχνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και με το πινελάκι ρίχνουμε λαδάκι, για να γίνει τραγανό το φύλλο.
  4. Ψήνουμε στους 200° βαθμούς.
  5. Η πίτα μπορεί να γίνει και με φύλλο σπιτικό ή κουρού.
  6. Ελπίζω να σας αρέσει η κρεμμυδόπιτα που σας προτείνω. Περιμένω τα σχόλιά σας.

Τη συνταγή συνιστά: η Σοφία Κ.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.