www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο Στρογγανώφ


Υλικά

  • 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο σε φέτες.
  • 1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε ροδέλες
  • 50 γρ. βούτυρο.
  • 200 γρ. μανιτάρια σε φέτες ή καλύτερα μανιτάρια μπατόν κομμένα στα δύο.
  • 3-4 κουταλιές λευκό κρασί
  • 150 ml. ξινή κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες.
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο μισό βούτυρο και όταν μαλακώσει και γίνει διάφανο προσθέτουμε το υπόλοιπο
  3. βούτυρο και το κρέας και σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσει το κρέας από όλες τις πλευρές.
  4. Ρίχνουμε τα μανιταράκια και σοτάρουμε κι αυτά μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστούν τα υγρά τους ανακατεύοντας απαλά αλλά συνεχώς.
  5. Στην συνέχεια ρίχνουμε και ανακατεύουμε πρώτα το κρασί και μετά την ξινή κρέμα και κουνάμε το τηγάνι να πάει παντού η σάλτσα.
Προσοχή μη παραζεσταθεί και κόψει η κρέμα. Σερβίρουμε με ρύζι.

Τη συνταγή συνιστά: η Τίνα Σταύρου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.