Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μακαρόνια με κιμά
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.
- Ρίχνουμε ένα φλιτζανάκι νερό, σιγοβράζουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά, προσθέτουμε τον κιμά, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, τα καρυκεύματα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1/2 ώρα περίπου.
Τη συνταγή συνιστά: η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
|
|