www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τηγανιά της αριστοκρατίας


Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος(500 gr)
  • 1 κούπα τριμμένο κασέρι
  • 1 κούπα τριμμένη γραβιέρα
  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • Πράσινη πιπεριά
  • Κόκκινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Μπούκοβο
  • Ελαιόλαδο



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το ζεματάμε σε καυτό νερό.
  2. Μετά το βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το κρεμμύδι ολόκληρο στη μέση του τηγανιού και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
  3. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε την τηγανιά να ψηθεί μέχρι να τελειώσει το νερό.
  4. Βάζουμε την τηγανιά σε ένα ταψί, την περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και με τα τριμμένα τυριά και την ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Τη συνταγή συνιστά: η Λίλια Δερμανοπούλου (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.