Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τηγανιά της αριστοκρατίας
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κρέας
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος(500 gr)
- 1 κούπα τριμμένο κασέρι
- 1 κούπα τριμμένη γραβιέρα
- 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
- Πράσινη πιπεριά
- Κόκκινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κόκκινο πιπέρι
- Μπούκοβο
- Ελαιόλαδο
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το ζεματάμε σε καυτό νερό.
- Μετά το βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το κρεμμύδι ολόκληρο στη μέση του τηγανιού και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
- Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε την τηγανιά να ψηθεί μέχρι να τελειώσει το νερό.
- Βάζουμε την τηγανιά σε ένα ταψί, την περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και με τα τριμμένα τυριά και την ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Τη συνταγή συνιστά: η Λίλια Δερμανοπούλου (δικής της εμπνεύσεως)
|
|