www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κοτόπουλο με κάρυ


Υλικά

  • 1-1,5 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 λεμόνι (χυμό)
  • 2 αχλάδια
  • 2 μήλα
  • 2 ντομάτες
  • 3 κουταλιές λάδι
  • 4 κουταλιές κάρυ
  • 1 κούπα γάλα καρύδας
  • 1 γιαούρτι
  • Αλάτι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα μήλα , τα κόβουμε σε φέτες και τα ραντίζουμε με τον χυμό του λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
  2. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια.
  3. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τα κρεμμύδια, καρυκεύουμε με δυο κουταλιές κάρυ και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τα φρούτα, τις ντομάτες, το γάλα της καρύδας, το υπόλοιπο κάρυ και το αλάτι και βράζουμε το κοτόπουλο σε σιγανή φωτιά για μισή ώρα ή 40 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 ή 10 λεπτά να ενώσει και να πήξει η σάλτσα.
  6. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι ή τάι

Τη συνταγή συνιστά: η Αγγελική Ν.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.