Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κουνέλι με μαύρη μπύρα
Υλικά |
|
Προετοιμασία
Μαρινάρουμε το κουνέλι με τα μπαχαρικά και τα λαχανικά για 6 ώρες.
|
Ετοιμασία
- Βγάζουμε από τον μαρινάδα το κουνέλι τα λαχανικά και τα μπαχαρικά, σκουπίζουμε καλά να στεγνώσουν και τα σοτάρουμε με το αλεύρι.
- Σβήνουμε με λίγο κόκκινο κρασί, προσθέτουμε το ξύδι και την μαρινάδα και βράζουμε σε σιγανή φωτιά και όταν χρειαστεί προσθέτουμε μπύρα και νερό (προσοχή όχι πολύ μπύρα γιατί θα πικρίσει).
- Σερβίρουμε με έναν γλυκό πουρέ (π.χ. πουρέ αρακά)
Τη συνταγή συνιστά: Ο Kαμακαρηs Γεωργιοs (δικής του εμπνεύσεως)
|
|