Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόπουλο με μανιτάρια, πιπεριές και κρέμα γάλακτο
Υλικά
- 2 μεγάλα στήθη κοτόπουλο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό
- Ζωμό κότας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κρέμα γάλακτος 250 γρ.
- Ελαιόλαδο
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε σε μικρούς κύβους το στήθος και σοτάρουμε καλά σε τηγάνι.
- Βγάζουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μετά τα μανιτάρια
και τέλος τις πιπεριές.
- Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο τηγάνι, ρίχνουμε τον ζωμό κότας και όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε 3-4 λεπτά να βράσει, (ανάλογα πόσο πηχτό θέλουμε να είναι).
- Προαιρετικά βάζουμε και ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα στο μίγμα της κρέμας γάλακτος.
Τη συνταγή συνιστά: η Γιούλη
|
|