Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρύζι με μπέικον
Υλικά
- 100 γρ. μπέικον
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- Μανιτάρια (1 μικρή κονσέρβα)
- Λίγο άνηθο
- Μαϊντανό
- Ρύζι (σπυρωτό) για πιλάφι
- Λίγο λάδι ή βούτυρο
- Αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Ψιλοκόβουμε τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σε σιγανή φωτιά και τα ψήνουμε.
- Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό, το σουρώνουμε, το ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου ώστε να τραβήξει το ρύζι το λάδι (ή το βούτυρο).
Τη συνταγή συνιστά: η Νέλλη (δικής της εμπνεύσεως)
|
|