Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ρολά παστουρμά
Υλικά
- Κρέπες
- Παστουρμάς
- Κεφαλοτύρι τριμμένο ή κομμένο σε μπαστουνάκια
- Ασπράδι αυγού χτυπημένο
- Σουσάμι
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τον παστουρμά από το τσιμένι και τον ψιλοκόβουμε.
- Φτιάχνουμε μικρές κρέπες (με όποια συνταγή ξέρουμε)και τις γεμίζουμε με τον ψιλοκομμένο παστουρμά και με κεφαλοτύρι (τριμμένο ή μπαστουνάκι).
- Τυλίγουμε τις κρέπες σε ρολά (σαν κανελλόνια), τις βουτάμε σε χτυπημένο ασπράδι μετά σε σουσάμι και τις τοποθετούμε σε ταψάκι αραιά τη μία από την άλλη.
- Ψήνουμε στο grill μέχρι να πάρει χρώμα το σουσάμι και από τις δύο πλευρές
Σερβίρουμε σε πιατέλα, πάνω σε ρόκα.
Αφού φάμε τις κρέπες, όσο σουσάμι ξεκολλήσει το μαζεύουμε με το δάχτυλο......
Τη συνταγή συνιστά: η Ασπα
|
|