Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γκουλάς Μαγιαρ
Υλικά
- 125 γρ. βούτυρο
- 4 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
- 1 κιλό βοδινό κρέας σε κομματάκια
- 2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 4 κουταλιές γεμάτες πιπέρι καγιέν
- 1 κιλό ψιλοκομμένες ντομάτες (χωρίς σπόρους)
|
|
Ετοιμασία
- Αλευρώνουμε το κρέας, το τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα κρεμμύδια να τσιγαριστούν χωρίς να καούν, ανακατεύοντας συνεχώς (περίπου για 30 λεπτά).
- Προσθέτουμε το καγιέν και τις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοψηθούν καλά. Προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται για να μην κολλήσει το φαγητό μας.
Τη συνταγή συνιστά: η Νένα
|
|