Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κουνέλι με ελιές
Υλικά
- 1/2 κουνέλι
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 φλιτζάνι ξύδι
- 1/2 φλιτζάνι κρασί μπρούσκο
- 4 πιπεριές(πράσινες μακρουλές)
- 20 ελιές μικρές σε ελαιόλαδο
- 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- Ρίγανη
- Λίγο αλάτι
|
|
Ετοιμασία
- Αφήνουμε το κουνέλι με το ξύδι, τα κρεμμύδια και τα μπαχαρικά για 1/2 ώρα σε σκεύος με μεγάλη επιφάνεια(σαν τηγάνι).
- Στη συνέχεια το βάζουμε στη φωτιά ώσπου να εξατμιστεί το ξύδι και ρίχνουμε το λάδι.
- Καθαρίζουμε τις ελιές, κόβουμε τι πιπεριές σε λίγο μεγάλα κομμάτια, τα ρίχνουμε στο φαγητό, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει.
- Στο τέλος προσθέτουμε λίγο αλάτι και σβήνουμε με κρασί.
Τη συνταγή συνιστά: η Χαρά
|
|