www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό με κολοκάσι, ντομάτα και σέλινο


Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κιλό κολοκάσια καρέ
  • 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
  • Λίγο σέλερι σε κομμάτια 5 εκ.
  • 1 κουτ. χυμό λεμονιού
  • 400 γρ. κονκασέ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι, σοτάρουμε ελαφρά το κολοκάσι και το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα.
  2. Ρίχνουμε το χοιρινό στην κατσαρόλα και το ροδίζουμε απ' όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε και αυτό.
  3. Τέλος ρίχνουμε τη ντομάτα, το σέλινο, το κολοκάσι, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Μπορούμε αν δεν βρούμε κολοκάσι να χρησιμοποιήσουμε γλυκοπατάτες.

Τη συνταγή συνιστά: Ο Ανδρέας Γάβρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (9)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.