Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σεφταλιά
Υλικά
- Πάννα (μπόλια) χοιρινή ή αρνίσια
- 1 κιλό κιμά
- Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντριτριμμένο
- 1 κουταλάκι αλάτι ανάμεικτο με πιπέρι
- Ελάχιστη κανέλα
- 8 κουταλιές γάλα
|
|
Ετοιμασία
- Ξεπλένουμε την πάνα με νερό(κρύο) και ξύδι.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Κόβουμε την πάνα σε τετράγωνα περίπου 10(10 εκ., βάζουμε σε κάθε τετράγωνο μια καλή κουταλιά κιμά και τυλίγουμε όπως τα ντολμαδάκια.
- Σιγοψήνουμε στη σχάρα ή στα κάρβουνα από όλες τις πλευρές.
Τη συνταγή συνιστά: η ΛΙΑ ΦΩΚΑ
|
|