www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Spaghetti με κοτόπουλο, φέτα και ρόκα


Υλικά

  • 400 gr. spaghetti
  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλο
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 40 γρ. φέτα Δωδώνης
  • 1/2 ματσάκι ρόκα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Πρώτα-πρώτα βάζουμε άφθονο νερό να βράζει για τα spaghetti μας (περίπου 1lt. για κάθε 100 gr.) και το αλατίζουμε αφού αρχίζει να βράζει.
  2. Πλένουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε την πέτσα, το κόβουμε σε μπουκίτσες και το βάζουμε να σοταριστεί στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Οταν πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε, τα αφήνουμε να σοταριστούν όλα μαζί για λίγο και ρίχνουμε τις ντομάτες, αφού πρώτα έχουμε βγάλει τη φλούδα.
  4. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλάτι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει για 10-15 λεπτά σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειάζεται.
  5. Οταν είναι σχεδόν έτοιμη ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τα spaghetti που τα έχουμε βγάλει al dente.
  6. Τέλος, ρίχνουμε την ρόκα, λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί για ένα δυο λεπτά.
Καλή σας όρεξη!

Τη συνταγή συνιστά: ο Μιχάλης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.