www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ελληνοκινέζα κότα


Υλικά

  • Κομματάκια μεγάλης κότας αλανιάρας με την πέτσα (με καθόλου ή λίγο κόκαλο)
  • 1 μέτρια πιπεριά κόκκινη
  • 1 μέτρια πιπεριά κίτρινη
  • 1 μέτρια πιπεριά πορτοκαλί
  • 1 μικρή κούπα σουσάμι
  • 200 γρ. μπάμιες μικρές (ναι, ναι καλά διαβάσατε, δεν είναι οφθαλμαπάτη)
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 4-5 μπαλίτσες φιδέ
  • Λίγα φυλλαράκια κόλιανδρου
  • Για τη μαρινάτα:
    • 1 μέτρια κούπα ξύδι balsamico
    • 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας μέλι
    • 1 ποτήρι του κρασιού ρούμι μαύρο
    • Λίγο τριμμένο τζίντζερ
    • Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο



Ετοιμασία

Η κότα όπως αναφέρω θα πρέπει να είναι αλανιάρα, αν βέβαια βρείτε καμία αδέσποτη μην το σκεφτείτε, την αρπάζετε και την σφάζετε στο γόνατο, αν σας πούνε κλεφτοκοτάδες εσείς κάντε τον κινέζο, να προτιμήστε όμως τις πετρωτές είναι καλύτερες.
Το γεγονός βέβαια ότι θα είναι αλανιάρα δε σημαίνει ότι θα της φερθούμε κι εμείς ανάλογα, αντιθέτως θα τη σεβαστούμε και θα την αφήσουμε με την πετσούλα της, μη τη γδάρουμε τη δόλια, είναι κρίμα.
Θα αναμείξουμε τα υλικά της μαρινάτας σε ένα μπολ και θα ρίξουμε μέσα τα κομματάκια της κότας μας.
Την αφήνουμε να χορτάσει αλκοόλ όλο το βράδυ, ως αλανιάρα θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα πιστέψτε με. Αλλωστε έχοντας αμαρτωλό παρελθόν και γυρνώντας ελεύθερη εδώ κι εκεί το κρέας της θα είναι κάπως σκληρό, από το να τη βράσουμε για να μαλακώσει ας τη χορτάσουμε με αλκοόλ να έρθει να ¨σουρώσει¨.
Την επόμενη μέρα το πρωί θα πάρουμε τις μπάμιες θα τις καθαρίσουμε καλά (μην ακούσω, αχ δεν μπορώ με φαγουρίζει το χνούδι) και θα τις σοτάρουμε ελαφρά.
Εντάξει, το καταλαβαίνω, τις μισείτε τις μπάμιες αλλά εδώ καλοί μου άνθρωποι η μπάμια κάνει τη διαφορά. Αφού σοταριστούν τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Κατόπιν θα πάρουμε ένα αντικολητικό σκεύος θα ρίξουμε λίγο παρθένο ελαιόλαδο και θα σοτάρουμε την κότα πρώτα με την πέτσα προς τα κάτω να ξεροψηθεί και μετά τη γυρνάμε και προς το ψαχνό.
Στην συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές αφού όμως πρώτα τις έχουμε κόψει σε μακρόστενα κομμάτια.
Αφήνουμε την κότα με τις πιπεριές για 6-7 λεπτά, αλατίζουμε κι ανακατεύουμε ελαφρά Ρίχνουμε κατόπιν τη μαρινάτα για να σβήσει την κάψα της, η δόλια η κότα θα έχει τσουρουφλιστεί και αφήνουμε 2-3 λεπτά ακόμα να ρουφήξει λίγο ακόμα αλκοόλ, όσο δεν πρόλαβε να χορτάσει αποβραδίς.
Ρίχνουμε στη συνέχεια τις μισητές μπάμιες κι αφήνουμε το φαγητό για λίγα λεπτά να πιει το ζουμάκι προσέχοντας όμως να μην γίνει εντελώς στεγνό και κυρίως να μην καούν οι μπάμιες, το ξέρω θα το θέλατε να εξαφανιστούν από προσώπου γης αλλά ας δείξουμε κι σε αυτές τον πολιτισμό και την μεγαλοψυχία μας.
Ρίχνουμε κατόπιν το σουσάμι και ανακατεύουμε με απαλές και ευγενικές κινήσεις όπως αρμόζει στο επίπεδό μας. Η κοτούλα θα χαρεί με το σουσαμάκι, άλλωστε το λάτρευε κι ως ζωντανή.
Στο τέλος ρίχνουμε τον φιδέ που τον έχουμε πρώτα χοντροτρίψει. Πριν ρίξουμε βέβαια τον φιδέ θα πρέπει να έχουμε σιγουρευτεί ότι το φαγητό έχει τόσο ζουμάκι, όσο χρειάζεται το ζυμαρικό ώστε στο τέλος όμως να γίνει τραγανό και να κριτσανίζει ελαφρά.

Το τρώμε απαραιτήτως ζεστό γαρνιρισμένο με φυλλαράκια κόλιανδρου με συνοδεία σαλάτας (χωριάτικη ή κινέζικη, ότι σας φωτίσει ο Θεός) και κόκκινο γλυκό κρασάκι, έτσι εις υγείαν της μακαρίτισσας της κοτούλας. Για chopsticks δε το συνιστώ, πιρουνάκι και δαχτυλάκι είναι ότι πρέπει.
Τη συνταγή συνιστά: ο Γιάννης Σ. - Yannis (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Ααααα δε παίζω..
    Από: marymary  23 / 9 / 2004
    Συγγνώμη δηλαδής αλλά δεν μπορώ, θα το πω... τι μου κάνεις πάλι; 
    Μια με τον τραχανά, μια με τις μπάμιες.... θέλω μυξιάρικες 
    μπάμιες τ ώ ρ α!! 
    Την ξενδριάντροπη την κότα την αλανιάρα όμως που θα τη`νε βρω;  
    Έναν αλήτη κόκορα με σκληρούς μυς που μού`φεραν πεσκέσι τον 
    έκανα παστιτσάδα!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Περιγραφή/Σερβίρισμα= βασικό στοιχείο
    Από: Μαρια  29 / 9 / 2004
    Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα της συνταγής είναι τόσο ..γευστικό όσο η περιγραφή της, πάντως, εμένα αν και ούτε οι μπάμιες μου αρέσουν, ούτε οι αλανιάρες κότες, ούτε ο φιδές που προτείνεις για ..συμπλήρωμα ,εν τούτοις, εξαιτίας και μόνο της περιγραφής σκέπτομαι να ...την εκτελέσω (την συνταγή..)..!!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου;
    Από: Χρίστος  5 / 4 / 2006
    Προσοχή,στο τέλος θα μείνετε με άβραστες μπάμιες και ψιλοζωντανό 
    κοτόπουλο,αν δεν σας κολλήσουν στην κατσαρόλα λόγω έλλειψης 
    ύδατος.
    
    Τουλάχιστον αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα από την εκτέλεση 
    της συνταγής.
    
    Υγ.Την πραγματικά αλανιάρα κότα δεν την πιάνει εύκολα το πιοτί.

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου
      Από: Γ.Σ.  6 / 4 / 2006
      Χρίστο ή Χρήστο (;) μάλλον δεν έκανες κάτι καλά, αυτή είναι η 
      all time classic συνταγή μου η οποία γίνεται ανάρπαστη, 
      καρατσεκαρισμένο, μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που με 
      αγγαρεύουν να τους την κάνω, να σκεφτείς δε ότι η γυναίκα μου 
      και ο κουνιάδος μου με αυτή τη συνταγή αγάπησαν τις μπάμιες. 
      Την αλανιάρα κότα την πιάνει το πιοτί και την παραπιάνει, φτάνει 
      βέβαια να μη χρησιμοποιήσεις καμία εντελώς γριά γιατί αυτή είναι 
      μόνη για ζουμί και τίποτα παραπάνω.
      Αλλά βρε πουλάκι μου κι εσύ, τώρα βρήκες να την κάνεις τη 
      συνταγή με την αλανιάρα ποπυ έχει χτυπήσει η γρίπη των 
      πουλερικών;
      Κατά τα άλλα, ξαναπροσπάθησε, κάτι όμως που είχα ξεχάσει να 
      γράψω τότε ήταν να αφήσεις τις μπάμιες μέσα στο ξύδι για λίγη 
      ώρα πριν τις μαγειρέψεις. 
      
      αααα και κάτι άλλο άσχετο αλλά και σχετικό, ποιός σου είπε ότι 
      εδώ μέσα γράφουμε συνταγές για να τις εκτελούμε;
      και ποιός σου είπε ότι αυτή η συνταγή είναι νορμάλ συνταγή, 
      επειδή το είχα καταλάβει από νωρίς το παιχνίδι εδώ μέσα οι δικές 
      μου συνταγές είναι για «πειραγμένα γούστα»  

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου
        Από: Χρίστος  6 / 4 / 2006
        Κοίτα Γιάννη,το όνομα δικό μου είναι,όπως θέλω το γράφω.Άρα 
        Χρίστος(είναι μεγάλη ιστορία που κρύβει πολύ πόνο για το πως 
        κατέληξα σε αυτή τη μορφή γραφής).
        
        Τώρα για τη συνταγή σου.
        
        Το "αααα και κάτι άλλο άσχετο αλλά και σχετικό, ποιός σου είπε 
        ότι εδώ μέσα γράφουμε συνταγές για να τις εκτελούμε; " θα το 
        εκλάβω μόνο ως ευφυολόγημα,αλλιώς οι συνταγές θα έπρεπε να 
        κρέμονται σε μουσείο τέχνης με την επισήμανση "ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ".
        
        Τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ,οπότε εφόσον εσας σας κάνει όλα 
        εντάξει.Εμένα δεν μου έπιασε.
        
        Και μην ξαναπροσβάλλεις(αστειεύομαι) την κότα μου.Καθόλου γριά 
        δεν ήταν η μακαρίτισσα και οι δικές μου κοτούλες γρίπη δεν 
        πιάνουν,έχουν τον αγρίπωτο.
        
        Εν κατακλείδι,αν ξαναδοκιμάσω,ένα βρασιματάκι θα της ρίξω της 
        κυρίας.
        Καλημέρα σου.
        

        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου
          Από: Γ.Σ.  6 / 4 / 2006
          Καλημέρα κι από μένα Χρίστο (που δεν είπα προηγουμένως, 
          ξεχνώντας τους καλούς μου τρόπους).
          Έχω έναν φίλο - κάπως αλλοπρόσαλλο - που το γράφει όπως εσύ και 
          ξέρεις επηρεάστηκα, μη το πάρεις προσωπικά.   
          Η αλανιάρα κότα μου πάντως κάνει θραύση όταν την κάνω και σε 
          πληροφορώ την έχουν φάει και εκπαιδευμένοι ουρανίσκοι. 
          Ασφαλώς και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, άλλωστε δεν διεκδικώ 
          τίποτα περισσότερο από την στιγμιαία επιτυχία της εκτέλεσής της.
          Όσο για το ευφυολόγημα που λες, θα σου πω ότι ναι, το κατάλαβες 
          κι εσύ, είμαι πολύ ευφυής και πάνω από όλα πολύ μετριόφρων,  
          γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; 
          Επίσης να σου πω ότι κάποιες συνταγές εδώ μέσα είναι πράγματι 
          ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ και κυρίως ΜΗ ΤΙΣ ΤΡΩΤΕ – πιθανόν μέσα στις 
          οποίες και δικές μου - αν όμως πρόσφατα άρχισες να τις 
          ανακαλύπτεις, τότε σε λίγο καιρό θα καταλάβεις τι εννοώ.  
          Τη συνταγή πάντως αυτή την θεωρώ πολύ καλότυχη γιατί κάποτε 
          κάνοντας το τραπέζι σε κάποιον, με μια αλανιάρα κότα που μου 
          είχε στείλει πεσκέσι μια θεια μου από τον Πύργο, κατάφερα να 
          δημιουργήσω μια συνεργασία εντελώς απρόσμενα, ενώ όταν τη 
          δημοσίευσα, με ακριβώς αυτό το ύφος, πριν από ενάμιση και βάλε 
          χρόνο στο hungry, με προσέγγισαν κάποιοι προτείνοντας μου μια 
          άλλου είδους συνεργασία.
          Όσο για την ηλικία της κότας σου, λόγος δε μου πέφτει, αλλά εγώ 
          προτιμώ τις μικρές και τις τρυφερές, οι άλλες είναι μόνο για το 
          ζουμί και εγώ πρέπει να σου πω ότι έχω όλη τη φυσική 
          οδοντοστοιχία μου ακέραια στη θέση της.
          
          Καλή επιτυχία την επόμενη φορά. 

          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
          • Θέμα: Re: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου
            Από: Χρίστος  6 / 4 / 2006
            Ασφαλώς και τίποτα το προσωπικό.
            
            Το σάιτ το παρακολουθώ(κατάσκοπος λέμε) εδώ και ενάμιση με δυο 
            χρόνια,αν αυτό είναι λίγος καιρός,τι να σου πω,ίσως.
            Πάντως έχω ακολουθήσει πολλές συνταγές(ευνόητο είναι πως συνηθώς 
            ακολουθώ τις πολυσχολιασμένες)με θεαματικά αποτελέσματα (για τις 
            δικές μου και των οικείων μου αισθήσεις).
            Ίσως με τη δικιά σου να μην ταίριαξε η χημεία μας.
            Ίσως πάλι να την ερωτευτώ με τη δεύτερη ματια.
            
            ΥΓ.Επειδή ίσως δεν κατάλαβες,κι εγώ τις κοτούλες μου τρυφερούδια 
            τις μαγειρεύω.Λίγες αφήνω να γίνουν μεγαλοκοπέλες.
            
            Γεια.

            [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
            • Θέμα: Re: Τη δοκίμασες Γιάννη μου τη συνταγή σου
              Από: Γ.Σ.  6 / 4 / 2006
              Κι εγώ Χρίστο, ως κατάσκοπος ξεκίνησα πριν 3 χρόνια, αλλά μετά 
              με έβαλε ο διάολος και μπήκα στο πεδίο της μάχης ως πολεμιστής 
              και όπως ήταν φυσικό κατέληξα όπως η Μάτα Χάρι.
              Τι τα θες όμως, αν δεν ερωτευτείς με την πρώτη ματιά την κότα 
              σου, μην περιμένεις και πολλά πράγματα στη συνέχεια, άλλωστε 
              περιμένοντας πότε θα την ερωτευθείς τότε σίγουρα από τρυφερούδι 
              θα μετατραπεί σε γριά κότα και τότε θα είναι μόνο για το ζουμί 
              της!
              
              Τα ελληνοκινέζικα χαιρετίσματά μου 
              
              

              [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Χρίστος  6 / 4 / 2006
    Τη συνταγή σου εννοώ να ερωτευτώ με τη δεύτερη ματιά,όχι την κοτούλα μου. Α ναι,έχω και μια μικρή διαφωνία ως προς το κινέζικον της συνταγής. Με τόσο τσιγάρισμα;Να΄χε τουλάχιστον ρύζι. Πάντως με το λέγε λέγε όλο στην κορφή είναι η συνταγή σου :))
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
      Από: Γ.Σ.  6 / 4 / 2006
      μα εσύ τι νόμιζες δηλαδή, ότι ήθελα να πιάσω κουβέντα μαζί σου; 
      όχι βέβαια ότι δεν είχα και όρεξη για κουβέντα, μια χαρά 
      κουβένβτα κάνουμε...  
      ...απλά τη συνταγή μου διαφήμιζα...
      όλα για το marketing αγαπητέ Χρίστο, αλλά εδώ που τα λέμε όμως 
      εσύ το ξεκίνησες πρώτος, εσύ είσαι ο αγοραστής κι εγώ ο 
      πωλητής, αφού λοιπόν συνεχίζεις να αγοράζεις εγώ δε θα σου 
      πουλήσω;
      Αν τώρα η μόνη σου διαφωνία με τη συνταγή είναι ότι δεν έχει 
      σχέση με την Κίνα, τότε νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο...

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
        Από: Μαρία  6 / 4 / 2006
        Σπουδαίο πρόγραμμα το εμεσέν!
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
          Από: Γ.Σ.  6 / 4 / 2006
          κι άλλος "πελάτης";

          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
          • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
            Από: Μαρία  11 / 4 / 2006
            To humor δεν το κατάλαβα μάλλον είμαι σε άλλο μήκος κύματος. Εγώ εννοώ ότι είναι λίγο κουραστικό (για μένα τουλάχιστον) να πέφτει κουβεντολόι με αυτή την μορφή. Ψάχνω να βρω κάποια τιπς που θα κάνουν την μαγειρική ζωή μου ευκολότερη και γιαυτό σας διαβάζω. Αλλά τελικά νοιώθω ότι στην προκείμενη περίπτωση απλά έχασα χρόνο.
            [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
            • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
              Από: Γ.Σ.  11 / 4 / 2006
              Τα tips που ζητάτε:
               
              1. Το ότι χάσατε χρόνο διαβάζοντας μας θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί 
              σας, όμως δικός σας είναι ο χρόνος άρα τον διαχειρίζεστε όπως 
              εσείς νομίζετε!
              2. Για τα μαγειρικά, προφανώς, tips που ψάχνετε δε σας εμποδίζει 
              κανείς να τα βρείτε.
              3. Το χιούμορ μου είναι αλήθεια ότι ακόμα και σε εμένα μερικές 
              φορές μου «κάθετε» κάπως βαρύ.
              4. Αν συνεχίσουμε λίγο ακόμα θα αρχίσει η ελληνοκινέζα κότα να 
              μας τσιμπάει και δεν θα έχει κι άδικο! 

              [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Κλασική περίπτωση
    Από: Χρίστος  13 / 4 / 2006
    γκρινιάρας Μαρία μου,που "ηδονίζεσαι" με το ρουχοφάγωμα.
    Μην το εκλάβεις ως επίθεση,αλλά ως μια διαπίστωση εκ μέρους μου
    (πιθανότατα σφαλερή,ουδείς άσφαλτος άλλωστε),αφού την ίδια 
    σχεδόν στιγμή που σε ενοχλούσε το κουβεντολόι των άλλων,εσύ 
    είχες στήσει το δικό σου κουβεντολόι εδώ 
    http://www.hungry.gr/get.asp?table=faghta&id=1014&coms=yes
    
    Εκτός κι αν νομίζεις πως οι δικές σου κριτικές(και οι χυμοί σου) 
    είναι καλλίτερες ή πως η έκθεση συμπερασμάτων για μια συνταγή 
    είναι άσκοπη.
    
    Την καλησπέρα μου...μέσα

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Κλασική περίπτωση
      Από: Γ.Σ.  13 / 4 / 2006
      αμ και το είπα εγώ!
      θα μας τσιμπήσει η ελληνοκινέζα κότα και θα έχει και δίκιο!
      
      Βαράτε λοιπόν Τούρκοι τ΄άρματα δεν είναι εδώ το Σούλι!
      Ότι θα είχε τέτοιο σουξέ η κότα μου μετά από σχεδόν 2 χρόνια, 
      ούτε που το φανταζόμουνα!
      Χρίστο έγραψες!   
      
      Μαρία νομίζω σου πέταξε το μπαλάκι, περιμένω την απάντηση σου, 
      μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω...ε ρε γλέντια η ελληνοκινέζα! 

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Κλασική περίπτωση
        Από: Χρίστος  13 / 4 / 2006
        όχι μόνο "έγραψα" Γιάννη μου,αλλά να δεις τι έχω να γράψω έτσι 
        και τολμήσει η Μαρία να τα βάλει μαζί μου.Διότι εγώ δε σηκώνω 
        μύγα στο πληκτρολόγιό μου (το καθαρίζω και συχνά βέβαιa από 
        υπολείμματα φαγητών τε-κ...ε ποτών) και ήδη ακονίζω τα δάχτυλά 
        μου.
        
        Θα γίνει μακελειό κι ο μακελάρης θα`μαι εγώ .-
        
        

        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: Κλασική περίπτωση
          Από: Γ.Σ.  13 / 4 / 2006
          Εγώ πάντως τη Μαρία τη συμπάθησα!
          Ξέρεις πόσοι «τρώγονται» να μας γιουχάρουν από την κερκίδα και 
          τελικά μόνο η Μαρία, ως άλλος οπαδός της Μπάρτσα στον τελικό του 
          Euro 2004, κατέβηκε στο τεραίν να μας λιντζάρει;
          Άσε που μετά από αυτά σηκώσαμε και το τιμημένο!
          Μαρία μη μασάς, γιούρια στον νταμπλά με τα κουλούρια! 
          
          
          

          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Α , για μια στιγμή
    Από: Χρίστος  13 / 4 / 2006
    άλλο το μακελειό,άλλη η συμπάθεια κι άλλο το τσάι.
    
    Εγώ θα κάνω το χρέος μου ως συνεπής μακελάρης,αν και εφ`οσον 
    βέβαια, και μετά θα τη φιλήσω κιόλας όπως ο Ιμπραήμ τον 
    Παπαμιχαήλ...επ συγγνώμη,μπέρδεψα τους παπάδες,τον Παπαφλέσσα 
    ήθελα να πω.
    
    Αλλά ας μην σχεδιάζουμε χωρίς τη Μαρία.
    Ας δούμε πρώτα τις προθέσεις της και μετά ενεργούμε κατά το 
    δοκούν.

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Α , για μια στιγμή
      Από: Γιάννης Σ.  13 / 4 / 2006
      ναι, ναι Χρίστο έχεις δίκιο, κάτσε να δούμε κι ως τότε ποιός 
      ξέρει, μπορεί να εμφανιστεί και κανένα άλλο παιδάκι και 
      παίξουμε όλοι μαζί κι έτσι θα περνούν τα χρόνια κι εμάς τα 
      δάχτυλά μας θα πάθουν αγκίλωση πάνω στο πλκητρολόγιο κι έτσι θα 
      περνά η ζωή και θα είναι αυτοί μια χαρά κι εμείς καλύτερα, όσο 
      για την ελληνικινέζα κότα δε το συζητώ, αυτή έχει γίνει ήδη 
      σταρ!
      
      Μαρίαααααααααααααααααα που είσαι καλέεεεεεεεεεεεε;

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Να κάνω τη Μαρία?
    Από: alexia  13 / 4 / 2006
    Αφού δεν απαντά να γίνω αναπληρωματική? Σας παρακαλώ κύριοι!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Να κάνω τη Μαρία?
      Από: Γ.Σ.  14 / 4 / 2006
      Ναι, ναι, έλα κι εσύ Αλεξία να παίξουμε!
      Νομίζω ότι η Μαρία κάθησε στον πάγκο, θυμωμένη με το δίδυμο των 
      προπονητών, εσένα σε βλέπω όμως φρέσκια κι ορεξάτη, έτοιμη για 
      γκολ από τα αποδυτήρια!
      Επειδή όμως την «κάνω» σε λίγες ώρες για μέρη μακρινά κι 
      αγαπημένα, τι θα απογίνει η ελλονοκινέζα Πασχαλιάτικα;
      Μόνη κι έρμη θα την αφήσετε;
      Χρίστο κι Αλεξία σας αφήνω στο πόδι μου μέχρι να γυρίσω, ελπίζω 
      μέχρι τότε και με τη δική σας την αρωγή να ευδοκιμήσει η 
      ελληνοκινέζα να ξεπεράσει τα 100 τόσα threads του Oliver!

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Να κάνω τη Μαρία?
      Από: Χρίστος  14 / 4 / 2006
      Μην* το πάρεις προσωπικά Αλεξία μου,αλλά εδώ μιλάμε για 
      πόλεμο,δεν κάνουμε διαγωνισμό miss war.
      
      *Να ένας έξυπνος τρόπος να εμπλακείς ως πρωταγωνίστρια.Να μη 
      δεις το μόριο(το αρνητικό βρε).
      
      Γι αυτό θα σιωπήσω(η περίφημη ξεκούραση του πολεμιστή) μέχρι την 
      εμφάνιση ... της εχθρού
      
      Την καλησπέρα μου ... μέσα

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Να κάνω τη Μαρία?
        Από: alexia  19 / 4 / 2006
        Αγαπητέ Χρίστο,
        Τίποτα δεν παίρνω προσωπικά απο τους προπονητές μου, το δέχομαι
        ως δεδομένο (υπάκουη)
        Μου αρέσει ο ρόλος και της Miss και της War (φιλόδοξη)
        Φεύγω όμως για να προπονηθώ και να ανταποκριθώ στις ελπίδες σας,
        φθάνοντας στο αποκορύφωμα το σπάνιο ταλέντο μου σε ανοιχτό
        χώρο-βλ.χωριό- (ψώνιο)
        Καθάρισα καλά-καλά το πληκτρολόγιο μου... (νοικοκυρά)
        
        Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και κυρίως καλή μαγειρίτσα
        
        Το σίγουρο είναι ότι θα τα πούμε αφότου συνέλθουμε-ω απο τη
        κρασοκατάνυξη (αλκοολική)

        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Τι γίνεται με την προπόνηση μου τελικά
    Από: Αλεξία  9 / 5 / 2006
    Ξεχνώ να πω καλησπέρα απο την απογνώση μου για την έλλειψη
    προπονητών, συναθλητών και γηπέδου.
    Που πήγαν όλοι και εγω με τα καινούρια μου αθλητικά, φόρμα κλπ
    περιμένω τη στιγμή που θα αποθεωθώ?

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Τι γίνεται με την προπόνηση μου τελικά
      Από: Γ.Σ.  19 / 5 / 2006
      Αλεξία, βάλε τα καινούργια αθλητικά σου πα#*$@*#κια και κατέβα 
      στο ring!
      Καλείται επίσης ο Χρίστος και η Μαρία να λάβουν μέρος στον 
      αγώνα, ξεκούραστοι πλέον μετά την πολυήμερη ανάπαυλα.
      
      Μαρία, για δώσε καμιά ιδέα, θες εδώ να κάνουμε παιχνίδι ή στο 
      γρήγορο εκμέκ;
      Πάντως εδώ μου ταιριάζει καλύτερα, βλέπεις την αστροναυτική 
      στολή μου την ξέχασα στην NASA!
      
      Έλα τώρα που γυρίζει!

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Τι γίνεται με την προπόνηση μου τελικά
        Από: Γ.Σ.  26 / 5 / 2006
        Τελικά με έχετε γειώσει!
        Δεν είστε άξιοι ούτε για ένα ημίχρονο κι εγώ που ήθελα να το 
        πάμε και στα πέναλτυ!

        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
        • Θέμα: Re: Τι γίνεται με την προπόνηση μου τελικά
          Από: Νένα  29 / 5 / 2006
          Γειά σου Γιάννη!
          Δεν ξέρω αν ποτέ καταπιαστώ με την αλανιάρα σου αλλά πολύ 
          φουμάρισα την αλληλογραφία σας.
          ΄Αλλωστε τάπαμε τα συμφωνήσαμε το σάιτ είναι η κουβέντα κι όχι 
          η συνταγή που μπορούμε να μην εκτελέσουμε ποτέ και να την 
          κρεμάσουμε όπου δει.
          Την εκτίμησή μου σ όλους και την ιδιαίτερη συμπάθειά μου σ 
          εσένα Γιάννη.
          Sorry υπόλοιποι αλλά εγώ μπήκα απ τις πρώτες γράφουσες με το 
          καλημέρα του σάιτ κι έγινα μετά κατάσκοπος, ως εκ τούτου 
          γνωριζόμαστε κάποιοι καλλίτερα.

          [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Η εκτόνωση!
    Από: Γιάννης Σ.  30 / 5 / 2006
    Γειά σου Νένα και σε σένα!
    
    Για το τι είναι αυτό το site έχει λεχθεί στο παρελθόν με μεγάλη 
    επιτυχία αλλά και αποτυχία.
    Το καλύτερο όμως που άκουσα τελευταία από κάποιον κοινό, ας 
    πούμε γνωστό - δεν πάει το μυαλό σου - και ούτε και πρόκειται να 
    σου πω, είναι ότι το site αυτό είναι ένας χώρος εκτόνωσης 
    σαδομαζοχιστικών φορτίων χωρίς κόστος. Το βρήκα πολύ ακριβές και 
    επιτυχημένο, το ζήλεψα που δε τόλμησα να το πω εγώ πρώτος αν και 
    πάντα το μυαλό μου προς αυτή τη κατεύθυνση περιστρεφόταν.
    Δεν μπαίνω στη διαδικασία του παλαιού μέλους ή του καινούργιου, 
    του κατασκόπου ή του πελέμαρχου γιατί απλά δεν διεκδικώ για τον 
    εαυτό μου τίποτα αλλά ταυτόχρονα κι όλα αυτά μαζί.
    Βέβαια, με την ελληνοκινέζα την αλανιάρα, μην καταπιαστείς 
    καλύτερα γιατί για τους φίλους έχω άλλα, πολύ χειρότερα από 
    αυτό. Άλλωστε μόνο με τους φίλους έχουμε την δυνατότητα να φάμε, 
    που λέει ο λόγος κι ένα πιάτο τραχανά, με τους άλλους, 
    τους «εχθρούς», ας αρκεστούμε στην τρούφα και στο φουά γκρα.
    Πάντως άλλους περίμενα να τσιμπίσουν στο «κάλεσμά μου» κι εσύ 
    μου προέκυψες και μάλιστα με επίθεση συμπάθειας.
    Γιατί;
    Εγώ επιδιώκω απλά την εκδήλωση της παραπάνω αναφερόμενης 
    εκτόνωσης σαδομαζοχιστικών φορτίων χωρίς κόστος, εσύ γιατί μου 
    το χαλάς;
    Η Μαρία, μια χαρά τα πήγαινε, γιατί κιότεψε στην πορεία δεν το 
    κατάλαβα. 
    ...κι αυτή η νοσοκόμα μου βρε παιδί μου, είναι και λίγο άγαρμπη 
    με τις ενέσεις !

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: hi
    Από: vasilis  28 / 6 / 2006
    eisai super!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Λυπάμαι
    Από: Μάνος Καζακόπουλος  9 / 12 / 2007
    Είπα να σας επισημάνω ότι πιπεριές που ψήνονται γύρω στα 20 λεπτά, γίνονται νια-νιά Πράγμα άτοπο τουλάχιστον στην ...Κίνα. Πριν γράψω είπα να διαβάσω τα σχόλια.!.. Κατάλαβα.!.. Ξεχάστε το.!.. Φυσικά. Το Blog δικό σας είναι, ότι θέλετε το κάνετε.!.. Αν το διαβάσαμε (έστω και μιά φορά), δικό μας πρόβλημα.!.. eisai super.!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.