Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπουτάκια κοτόπουλο με σάλτσα ροδιού
Υλικά
- 6 μπουτάκια κοτόπουλου
- 1 κούπα λάδι
- 3 κουταλιές ξύδι κόκκινο
- 2 κουταλιές μέλι
- 2 κουταλιές πάπρικα
- 1/2 κούπα χυμό ροδιού συμπυκνωμένο (σε αραβικά super-markets)
|
|
Προετοιμασία
Μαρινάρω τα μπουτάκια από το προηγούμενο βράδυ (ή για 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου) με το λάδι, ξύδι, μέλι και πάπρικα.
|
Ετοιμασία
- Οταν θέλουμε να τα ψήσουμε, ανάβουμε το γκριλ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε για 12-15 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τα βάζουμε στην πιατέλα, περιχύνουμε με τον συμπυκνωμένο χυμό ροδιού και σερβίρουμε αμέσως.
Φανταστικό!
Τη συνταγή συνιστά: η Zeta Politi
|
|