www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχάρι κατσαρόλας με τυρί


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σπάλα)κομμένο σε κομματάκια
  • 1/2 κιλό κεφαλοτύρι κομμένο σε κομματάκια
  • 1/4 ελιές καλαμών (χωρίς το κουκούτσι
  • 5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 κούπα άσπρο κρασί
  • 4 κόκκους μπαχάρι
  • 1 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίγλυκος

Ετοιμασία

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να βράσουν μέχρι να φύγει το νερό. Στην συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια.
  2. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρουμε και αυτά ελαφρά. Σβήνουμε το φαγητό με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου (μέχρι να μαλακώσει το κρέας).
  3. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε τα κομμάτια του τυριού, τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν και τα ρίχνουμε στο κρέας.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (3)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.