Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψαρονέφρι τσιγγάνικο
Υλικά
- 2 ψαρονέφρια μεγάλα
- 100 γρ. μανιτάρια χοντροκομμένα
- 2 πιπεριές πράσινες σε ροδέλες
- Λίγη μουστάρδα
- Κρασί κόκκινο ξηρό (1 κούπα)
- 1 κύβο μυρωδικών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 καρότο σε ροδέλες
- Ρίγανη
- 1 κονσέρβα ντομάτες κονκασέ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
|
|
Ετοιμασία
Βάζουμε σε πυρέξ το κρέας μαζί με όλα τα υλικά.
Ρίχνουμε μια κούπα νερό και ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να ψηθεί το κρέας.
Τη συνταγή συνιστά: η Θώμη Σολδάτου (δικής της εμπνεύσεως)
|
|