Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χοιρινό στην γάστρα με πιπεριές και λιαστές ντομάτ
Υλικά
- 2 κιλά χοιρινό κομμένο σε κύβους
- 4 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη και πορτοκαλί)
- 4 ώριμες ντομάτες
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 λιαστές ντομάτες
- Λίγο λάδι
- Λίγη ξερή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε να βράσει με τα υγρά του και μόλις φύγουν προσθέτουμε το λάδι και το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε.
- Σβήνουμε το κρέας με το κρασί, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε το φαγητό μας στην γάστρα.
- Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 150° C για 2 ώρες περίπου.
Τη συνταγή συνιστά: η ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ
|
|