Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπριζόλες χοιρινές με τυρί και ντομάτα
Υλικά
- 6 χοιρινές μριζόλες
- Ωριμες ντομάτες
- Τυρί φέτα
- Ρίγανη
- 1 κούπα περίπου Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός -Λευκός ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
- Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και πάνω σε κάθε μπριζόλα βάζουμε μία μεγάλη φέτα τυρί πάχους περίπου μισό εκατοστό.
- Καλύπτουμε το τυρί και τις μπριζόλες με φέτες ντομάτας και ρίχνουμε το λάδι.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 περίπου λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν οι μπριζόλες). Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή πιλάφι.
|
|