www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Αυγά Τουρκίας


Υλικά

  • Τουλάχιστον μια κότα
  • Τουλάχιστον ένας κόκορας
  • Κοτετσόσυρμα
  • Νοβοπάν
  • Μια βάρκα
  • Καλαμπόκι
  • Πίτουρα



Ετοιμασία


    Μαζεύουμε όλα τα υλικά. Με τη βάρκα περνάμε τον Εβρο και διαλέγουμε ένα κατάλληλο μέρος, κατά προτίμηση χωρίς πολλές νάρκες.
    Με το κοτετσόσυρμα φτιάχνουμε ένα κλειστό χώρο, μέσα στον οποίο φτιάχνουμε ένα πρόχειρο κουβούκλιο με το νοβοπάν.
    Βάζουμε μέσα τις κότες και τον κόκορα. Αφήνουμε το καλαμπόκι και τα πίτουρα σε προσβάσιμο μέρος.
    Περιμένουμε γύρω στις δυο εβδομάδες και μετά αρχίζουμε να επισκεπτόμαστε ξανά την εγκατάσταση, κατά προτίμηση τις βραδινές ώρες.
    Σηκώνουμε μια-μια τις κότες και κοιτάζουμε από κάτω. Πολλοί παραλλάσσουν την συνταγή κοιτάζοντας και κάτω από τον κόκορα, αλλά αυτό δε φαίνεται να κάνει καμία διαφορά μέχρι σήμερα.
    Μαζεύουμε τυχόν αυγά που θα βρούμε.
Τα αυγά Τουρκίας μαγειρεύονται όπως και όλα τα υπόλοιπα, αλλά είναι ιδιαιτέρως νόστιμα αν τα κάνετε τουρσί.

Τη συνταγή συνιστά: ο Christos Ricudis

Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (17)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.