www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ατομική στραπατσάδα με κρασί


Υλικά

  • 2 αυγά
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 μικρές ώριμες ντομάτες ή 1 1/2 κουταλιά πελτέ διαλυμένο σε 1/2 ποτήρι ζεστό νερό
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά (κέρατο)
  • 1 μικρό ξερό κρεμύδι
  • 1 φλιτζάνι καπνιστό τυρί/κεφαλοτύρι/γραβιέρα
  • 5 πράσινες γεμιστές ελιές
  • 1 σφηνάκι κόκκινο ξηρό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τις ελιές, όλα ψιλοκομμένα.
  2. Ετοιμάζουμε τις ντομάτες και μόλις ροδίσει το κρεμμύδι, τις ρίχνουμε στο λάδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μαζί με τα άλλα υλικά στο τηγάνι.
  5. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ψηθεί καλά το αυγό και να αναμειχθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
  6. Τραβάμε από τη φωτιά, σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε.
  7. Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και πράσινη σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Τη συνταγή συνιστά: η Ράνια (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.