Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κατσικάκι με μάραθο και αγκινάρες στο φούρνο
Υλικά
- 1 1/2 κιλό κατσικάκι
- 4 αγκινάρες
- 3 πατάτες
- 1/2 ματσάκι μάραθο
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κουταλιά σούπας πελτέ ή τρεις ντομάτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
- Λίγο σκόρδο
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κατσικάκι, καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στη μέση. Κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλες μπουκιές.
- Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ταψί περιχύνουμε με λιωμένο σε λίγο νερό τον πελτέ, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε
στο φούρνο για 1 και1/2 ώρα περίπου.
Παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Μάνης
Τη συνταγή συνιστά: η : Μαίρη Κ.
|
|